Bol Bol, spre deosebire de tatăl său, are talent pentru a excela într-adevăr. El centimetri, mâini, netede foarte moi, trăgând gama de la linia de trei puncte, agilitate. Apărarea poate face o diferenta. Nu este un monstru duritate sau motivație, spune el. Dar cu el Ducks sunt din nou pe hartă.

9- Keldon johnson – 200cm, paza, liceu din Kentucky de lux recrutat al N-lea de către John Calipari. Porta substanta de mult la fel de mult talent apără puternic, lupta, știe cum să facă coș și implică colegii lui. Ei vorbesc despre ea ca un jucător deja matur, mult mai mult decât majoritatea colegilor. Acesta va avea un rol delicat intr-o echipa care, ca de obicei, are mai mult de tineret experiență.

10- DeAndre vânător – 205cm, aripă, Virginia nu a fost un talent de elită în liceu, dar a crescut la proeminență, după un sezon solid în Virginia anul trecut, un pion important într-un sistem care a zdrobit toată lumea și totul, înainte de colaps brusc la prima rundă a turneului. 9,2 puncte în 20 de minute sunt esența mediocrității, la prima vedere; una care nu este mediocră este versatilitatea monstruoasa defensiv, combinat cu un corp puternic si atletic.

Este, de asemenea, un atacant eficient, mai ales avand in vedere stilul lent al echipei și puținele posesiuni a avut la dispoziție. Andrea Beltrama  @ andreabeltrama © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

27 ianuarie 2019 – Milano Sofia Goggia, 26 de ani. Ap Un 01:00 – 2:00 uimitoare de-a lungul femeile albe Circus. Domnilor, Sofia Goggia este înapoi, și nu ne surprinde atât de mult. De ce vorbim de un campion extraordinar, cu o forță mentală care poate face întotdeauna o diferență în specialitatea de viteză.

Locul al doilea în Garmisch în jos după cea a câștigat ieri super-G într-o sută de zile de la un prejudiciu la fibula piciorului drept este un mesaj clar: Campionatele Mondiale de la sunt în Suedia, că ea va începe în nouă zile azurie vor merge pentru a obține un rezultat și este de până la alții să vă faceți griji cu privire la modul de a limita pofta lui de răscumpărare împotriva sorții batjocoritor care a compromis sezonul din lume Cupa. goluri – Sofia, cu câteva antrenamente pe picioare si cap liber de griji, va veni un crescendo de încredere care poate fi cel mai bun combustibil pentru a încerca o întreprindere a celor care meci azi fotbal rămân în istoria de schi. Primul obiectiv este desigur coborâre, suprafața lui preferată.

Aici schi ușor murdare, dar puternic în zona Bergamo, curajul și determinarea pe care poate pune zapada poate face diferenta. Nu are nimic de pierdut și Sofia este eclozare în cap ideea nebun de a câștiga un aur mondial repeta triumful coreeană Jocurile Olimpice. Ceea ce este sigur este că, după numai două curse a luat rapid centrul satului.

Este o întotdeauna liderul echipei de schi de femei. Ceea ce ne-a placut în cursa de azi a fost capacitatea de a se descurca singuri, să nu exagerați după performanță bună sâmbătă că el ar putea îndrăzni să-l împingă peste limita pentru a încerca și să obțină dreptul la victoria. Poate accidentul și ulterior reabilitarea lungă și dificilă au revenit chiar mai matur atlet, capabil de a gestiona exuberanță sale naturale, care, în trecut, a jucat unele glumă proastă.

O armă mai mult decât regina albastru va pune pe pantele Cupei Mondiale. Gianni Valenti © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

28 ianuarie 2019 – Milano Casa Milano este o mare mișcare de pe un pic „mai puțin. Conducerea are in ultimele patru zile pentru a livra Gattuso armare pe aripa: este necesar să se intensifice contactele cu unul dintre candidați. Optimiștii au legat de prezența lui Gordon Singer Milano într-o afacere fiind închisă, cu toate acestea, rămâne de definit: Deulofeu cunosc Serie A și chiar mai bine San Siro, în ultimele șase luni, cu rossoneri între ianuarie și mai 2017.

Astăzi el trăiește la Londra și el deține constant în Watford, dar pentru Milan ar începe din nou. După ce au plătit mai mult de 15 milioane, în vara, britanicii cu siguranță nu a priva un împrumut în luna ianuarie. O altă soluție este Arnaut Groeneveld, in afara de Bruges multe talente ale fotbalului european acum trec din Belgia.

El este, dar ar avea nevoie de timp pentru a se cufunda în noua realitate și de a recupera de la un prejudiciu glezna lui octombrie anul trecut. Rezistă Ferreira Carrasco, Dalian Yifang. Frâna este semnarea jucătorului, care solicită același salariu a avut la Milano Higuain. Gerard Deulofeu, 24 de ani. piață Bend IN USCITAIl se mută, de asemenea, își încetează activitatea, dar din nou, fără a ajunge la o concluzie.

Ultimul caz este senzațional: afacere care ar aduce Anthony Donnarumma în Grecia, Olympiacos acum, a fost definit în toate detaliile. Leziunea Reina (zece zile de oprire) a sugerat Leonardo să dețină încă un pic“. În timp ce el a fost de a lua timp, grecii s-au grabit sa caute un înlocuitor a anunțat ieri Yuri Lodygin, fostul Zenit St. Petersburg.

Cel mai mare dintre frați are piață în Campionatul, a doua divizie a Angliei. În caz contrar, acesta va fi plasat Plizzari, care caută în altă parte un suport Jersey. Milano-Napoli, Ancelotti: “San Siro mare respect pentru Koulibaly” Jurnalul VIDEO TV Alessandra Gozzini © Reproductie rezervate scrie un comentariu

O martie 2019 – Milan Luigi Sepe, 27 de ani. Ansa Night Shift. Iar jocul dintre Empoli și Parma, care se va deschide la 15 în sâmbăta din ziua a 26-a campionatului, va vedea revenirea pe stadionul Castellani Luigi Sepe. În sezonul 2014-2015, portarul concurat cu tricoul de Azzurri primul an a jucat in Serie A. Pentru ultimul apărător a crescut in tinerete Napoli, va fi prima întoarcere ca un starter pentru Toscana, deoarece el este un fost. În acest sezon, cu Maurizio Sarri la cârma care ia dat cheile de la ușa Empoli, Sepe a jucat cel mai bun an al său în A. Ușile originale ale Torre del greacă a luat teren în liga în 31 de 38 de jocuri, concede 35 de goluri și, mai presus de toate, ceea ce duce la cât mai multe de 10 casa curată coli: până acum este cea mai bună performanță din cariera sa.

Numerele de mâine, care Sepe va reveni la Empoli, cu o statistică importantă pentru a apăra și carne. Parma portar este de fapt ceea ce a făcut mai apară în acest sezon: 107 de bine, pe care a meritat până acum 6 jocuri fara goluri. Sepe este pe partea de sus la această listă specială, urmat de un alt italian Marco Sportiello de Frosinone, cu un pas mai jos și una paradă mai mică (106). Portarul Emilia este, de asemenea, unul dintre loiali domnului D’Aversa.

Este luat terenul de la început în toate jocurile liga jucate de la Parma, sa nu sara nici măcar un minut: 2.250 ture ceas a trecut pe teren, singura pentru a putea conta timpul de joc, printre rândurile de galben și albastru. Cu puterea lui, Sepe a câștigat un punct de grad mediu de 6,21 și un randament de 4,97 Magic că, având în vedere cele 37 de goluri primite, cele mai bune însumează performanțele sale bune în gol.

VIDEO DE JURNAL Gol TV a suferit vremuri grele, care sunt adevărata problemă a Sepe și Parma în aceste primele două luni ale 2019. În noul an, de fapt, fostul portar Empoli a fost forțat să ridice mingea în jos punga deja 14 ocazii, în ciuda celor 23 de rețele de colectate de la sfârșitul lunii august până în decembrie. Mai mult de jumătate astfel încât numai în ianuarie și februarie.

Cu toate acestea, în debutul anului 2019, Sepe a recunoscut doar un singur gol în deplasare în Udine. Apoi, 6 în două jocuri: 3 împotriva Spal și 3 împotriva Juventus.